El-, Instrument- och Automationsprojektörer/konstruktörer och programmerare - Stockholm

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution, skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2016 var 530 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

Som konsult hos Pöyry erbjuds du ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med senaste tekniken. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver tillgodose efterfrågan på konsulttjänster inom den tunga industrin.

Om tjänsterna
Vi söker erfarna medarbetare med inriktning El, Instrument och Automation för fortsatt expansion inom vår ELIA-avdelning i Stockholm. Vi har redan idag etablerade ELIA-avdelningar på flera av våra andra kontor i Sverige, däribland Gävle och Norrköping. Du som vill vara med från början i vår stora uppbyggnadssatsning på ELIA i Stockholm har chansen nu!

I våra nya och fräscha lokaler på Gärdet i Stockholm erbjuder vi ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag i ett trevligt gäng. Avdelningen arbetar brett med utredningar, förstudier, förprojekt av anläggningar samt detaljprojektering, el- och instrumentkonstruktion, fältbussteknik, PLC/SCADA, DCS-system, programmering, idrifttagning av el- och instrumentsystem m.m. inom industrin.

Vi söker dig med kompetens för och intresse av att arbeta med konstruktion, projektering, programmering och/ eller projektledning inom våra discipliner. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra, dels inom avdelningen men även med kollegor på andra avdelningar inom Pöyry.

Din Profil
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på gymnasie-, högskole-, civilingenjörsnivå eller motsvarande likvärdig erfarenhet. Vi söker dig med kortare eller längre erfarenhet från tidigare arbete med projektering inom industrin. Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, för att lyckas i rollen.

Vi tror att du som person är ambitiös, ansvarstagande och noggrann samt att du beskriver dig själv som en lagspelare. Vi värdesätter om du redan idag har goda kundkontakter, tydligt kundfokus och att du har lätt för att skapa nya relationer. Vidare vill vi att du är öppen och lyhörd, har god samarbetsförmåga samt klarar att arbeta självständigt när så krävs. Då det ingår resor i tjänsten behöver du ha B-körkort.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Juha Mattila, Sektionschef el/instrument/automation, på telefon; 070-200 80 63 eller via mail; juha.mattila[at]poyry[dot]com.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan.

Välkommen med din ansökan!


Please apply here

Closing date: 25.6.2017